Foto studio te huur in Alkmaar - Luttik Oudorp
Geverifieerde verhuurder

Studio Alkmaar - Luttik Oudorp

Per direct beschikbaar

€ 1.100 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 september 2023 is een prachtig tweekamerappartement met dakterras beschikbaar op een geweldige locatie in Alkmaar!

Het appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping en heeft een oppervlakte van ongeveer 65 vierkante meter. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Ook bevindt zich op de begane grond de badkamer met inloopregendouche en wastafelmeubel. Vanuit de badkamer bereik je het ruime dakterras op het zuidwesten. Op de bovenverdieping vind je het slaapgedeelte en een ruimte voor de wasmachine en droger. Het gehele appartement is gestoffeerd met een prachtige vloer en hoogwaardige raambekleding.

De studio bevindt zich in het centrum van Alkmaar, dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De leukste restaurants, cafés en winkels liggen op loopafstand. Daarnaast bevinden de supermarkt, bakker en slager zich om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

Wat betreft bereikbaarheid is de studio ideaal gelegen! De bushalte is te voet bereikbaar, de snelwegen liggen op enkele minuten rijden met de auto en het treinstation van Alkmaar is op 5 minuten fietsafstand.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bezichtiging? Laat dan een schriftelijke reactie achter op de advertentie, we zullen vervolgens de eerste kandidaten uitnodigen voor een bezichtiging. Helaas kunnen vanwege de vele aanvragen niet alle geïnteresseerden worden uitgenodigd. Als je binnen 3 dagen geen reactie hebt ontvangen, ben je helaas niet geselecteerd om het appartement te bezichtigen. Wij plannen geen afspraken telefonisch in.

Huurvoorwaarden:
- Beschikbaar vanaf 01 september 2023
- Borg van twee maanden huur
- Inkomenseis van 3,5x de huur
- NIET geschikt voor meer dan 2 woningdelers
- Minimale huurperiode van 12 kalendermaanden
- Servicekosten incl. nutsvoorzieningen.

Video

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.100 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Luttik Oudorp
  • 1811MT
  • Alkmaar

Vergelijkbaar aanbod