Foto studio te huur in Rijswijk (ZH) - Generaal Eisenhowerplein
Geverifieerde verhuurder

Studio Rijswijk (ZH) - Generaal Eisenhowerplein

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

24m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gelegen op een prachtige en zeer centrale locatie in Rijswijk, bieden wij verschillende volledig gemeubileerde studio's en appartementen, zowel voor kort als lang verblijf. De studio's en appartementen zijn voorzien van kookfaciliteiten en de prijzen zijn inclusief gas, water en elektriciteit. De accommodaties liggen op steenworp afstand van grote steden zoals Den Haag en Delft, waarvan het centrum in slechts 15 minuten te bereiken is.

De volledig gemeubileerde appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van beddengoed, inbegrepen in de maandelijkse prijs. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van faciliteiten zoals de fitnessruimte. Parkeren is mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage. Alle moderne appartementen zijn voorzien van een zithoek, bureau, waterkoker, flatscreen-tv met kabelkanalen en een kitchenette met magnetron, koelkast en kookfaciliteiten. Bovendien is het complex voorzien van airconditioning.

Openbaar vervoer is ideaal gelegen in de buurt, met een metro- en busstation voor de deur en het treinstation van Rijswijk op loopafstand. Vanaf deze locatie bent u binnen enkele minuten op de snelweg naar steden als Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, evenals het strand van Scheveningen. Kortom, een perfecte locatie nabij grote steden voor een tijdelijk verblijf.

De centrale ligging en volledige service maken deze appartementen ideaal voor expats of mensen die tijdelijke accommodatie zoeken. Door de inclusie van gas, water en elektriciteit zijn deze studio's en appartementen ook betaalbaar. Het complex biedt tevens een ontbijtrestaurant, waar dagelijks een continentaal ontbijt wordt geserveerd tegen een toeslag van €10 per persoon per dag. U kunt ontspannen in de bar of de verschillende restaurants in de omgeving bezoeken.

Er worden verschillende soorten accommodaties aangeboden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.
Parkeren is mogelijk in abonnementsvorm in nabijgelegen parkeergarages.

Geïnteresseerd? Bezichtigingen zijn mogelijk via ons kantoor, 7 dagen per week op afspraak.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

24m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Generaal Eisenhowerplein
  • 2288AE
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod