Geverifieerde verhuurder

Studio Almere

Rentmeesterstraat (1315JS)

Per direct beschikbaar

€ 1.950 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Korte verblijfsappartementen in Almere
Ervaar de perfecte balans tussen luxe en comfort in onze korte verblijfsappartementen Notarii in Almere-Stad. Gelegen in een compleet getransformeerd en behouden gebouw, bieden wij een unieke woonervaring in het bruisende centrum van Almere.

Onze korte verblijfsappartementen variëren van stijlvolle studio's tot luxe appartementen met aparte slaapkamer. Elke woning is voorzien van moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, vloerverwarming, en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast beschikken ze over een eigen ingang, intercomsysteem, gratis Wi-Fi, koffiezetapparaat, waterkoker, comfortabele bedden, beddengoed en handdoeken, een ruime opslagruimte, smart-tv, was-/droogmachine, en strijkbenodigdheden.

De volledig ingerichte studio's en appartementen zijn onderdeel van het nieuwe Notarii-appartementencomplex, ideaal voor expats die tijdelijke woonruimte zoeken voor 1-6 maanden. Met balkon en uitzicht over het centrum, zijn deze woningen een perfect alternatief voor een hotelverblijf in Almere, op loopafstand van openbaar vervoer, winkels en sportfaciliteiten.

Beschikbare accommodatietypes variëren in prijs en oppervlakte:
- studio 35m2 € 1.650,00
- appartement type A 40m2 € 1.750,00
- appartement type B 48 m2 tot 57 m2 € 1.850,00
- appartement type C 65m2 € 1.950,00

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op via het contactformulier. Geniet van een zorgeloos verblijf in Almere.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.950 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Rentmeesterstraat
  • 1315JS
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod