Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

1e Lulofsdwarsstraat (2521AZ)

Per direct beschikbaar

€ 828 p/m

31m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar per 1 juli! Moderne studio in Caland Dock.

De studio heeft een oppervlakte van ongeveer 31 vierkante meter, bevindt zich op de 1e verdieping en maakt deel uit van het Caland Dock complex.

Het appartement:
De studio wordt opgeleverd met een prachtige PVC-vloer. De woning heeft een ruime woon/slaapkamer van ongeveer 24 m² en een moderne open keuken met alle benodigde apparatuur en aansluiting voor de wasmachine. De studio heeft een strakke badkamer met douche, toilet en een wastafel met wasbak.

Locatie:
De locatie is zeer centraal ten opzichte van winkels, supermarkten en restaurants. Binnen 20 minuten ben je met het openbaar vervoer in het stadscentrum. Caland Dock ligt ook op loopafstand van station Hollands Spoor en met enkele minuten bereik je de snelwegen A4 en A12.

Bijzonderheden:
Het inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de maandelijkse huur. Er geldt ook een borg van 2 maanden huur. Studenten komen niet in aanmerking om dit pand te huren.

Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement in dit complex.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bezichtiging?
Laat dan een schriftelijke reactie achter op de advertentie, wij zullen vervolgens de eerste kandidaten uitnodigen voor een bezichtiging. Vanwege het grote aantal aanvragen kunnen we helaas niet iedereen uitnodigen. Indien je binnen 3 dagen geen reactie hebt ontvangen, ben je helaas niet geselecteerd om het appartement te bezichtigen. Afspraken worden niet telefonisch ingepland.

Kenmerken studio

Prijs

€ 828 per maand

Oppervlakte

31m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • 1e Lulofsdwarsstraat
  • 2521AZ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod