Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

Kasteellaan (2516BJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.565 p/m

87m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Ruim appartement in het recent gebouwde De Evert in Den Haag

OVER DE EVERT
Word de eerste bewoner van Binck City Park, een innovatief, natuur-inclusief en sociaal gemengd wooncomplex in de Binckhorstwijk van Den Haag. De Evert is het eerste blok dat wordt voltooid en omvat een 75 meter hoge woontoren met 313 appartementen variërend van 46 tot 99 m². Geniet van een unieke woonervaring met een eigen identiteit.

DE APPARTEMENTEN
De 313 studio's en appartementen in De Evert hebben verschillende indelingen en zijn verspreid over 23 verdiepingen. De appartementen hebben ruime woon- en zithoeken, grote ramen voor veel licht en een volledig uitgeruste open keuken. Op het dakterras op de dertiende verdieping kun je genieten van het uitzicht over Den Haag.

INBEGREPEN BIJ DE HUUR
Dit volledig gemeubileerde appartement bevat alle benodigde meubels, een compleet uitgeruste keuken, vloerverwarming, lichte PVC-vloeren, en wit afgewerkte muren. Daarnaast zijn internet en tv inbegrepen in de huurprijs.

OVER HET CONTRACT
Het contract is voor onbepaalde tijd met een minimumverblijf van 12 maanden. Het inkomen moet ongeveer 3 keer de totale huur zijn en de borg bedraagt ongeveer 1 keer de huur. Je regelt zelf nutsvoorzieningen zoals water, verwarming en elektriciteit.

Meer info? Neem contact met ons op voor details!

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.565 per maand

Oppervlakte

87m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Kasteellaan
  • 2516BJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod