Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

Kasteellaan (2516BJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.390 p/m

78m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Ruim appartement in het nieuwgebouwde De Evert, Den Haag

Over De Evert
Word de eerste bewoner van Binck City Park, een innovatief, natuur-inclusief en sociaal gemengd wooncomplex in het Binckhorst district van Den Haag. De Evert, de eerste van vier woonblokken met in totaal 896 huurwoningen, biedt 313 appartementen met verschillende oppervlaktes van 46 tot 99 m². Het project is vernoemd naar de Nederlandse ridder Evert van den Binckhorst, de eerste bekende bewoner van Kasteel de Binckhorst.

Locatie & Faciliteiten
De Evert ligt tussen drie centrale gebieden (het stadscentrum van Den Haag, Voorburg en Rijswijk) met gemakkelijke toegang tot voorzieningen. Het stadscentrum is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.

Appartementen
De 313 studio's en appartementen in De Evert, verdeeld over 23 verdiepingen, hebben ruime woon- en zitgedeeltes, grote ramen voor veel licht, en een volledig uitgeruste open keuken. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte en toegang tot het dakterras op de dertiende verdieping voor prachtig uitzicht over Den Haag.

Inclusief
De appartementen zijn semi-gemeubileerd met een volledig uitgeruste keuken. Vloerverwarming, lichte PVC vloeren, wit afgewerkte muren, neutrale gordijnen en basis internet en TV zijn inbegrepen.

Contract & Voorwaarden
Het huurcontract is voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden verblijf. Het inkomen moet ongeveer 3 keer de totale huur zijn en de waarborgsom bedraagt ongeveer 1 keer de huur. Water, verwarming en elektriciteit dienen zelf geregeld te worden. Internet en TV zijn inbegrepen.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.390 per maand

Oppervlakte

78m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Kasteellaan
  • 2516BJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod